23948sdkhjf

Chep modtager flot hæder

Bedste arbejdsgiver i Europa for andet år i træk.

Chep, der leverer bæredygtige palleløsninger til transport- og logistikbranchen på globalt plan, er af Top Employers Institute (TEI) certificeret som bedste arbejdsgiver i Europa for andet år i træk.

Udnævnelsen sker, efter CHEP’s datterselskaber i Belgien, Frankrig, Tyskland, Irland, Polen, Spanien og Storbritannien er blevet anerkendt for deres gode medarbejderforhold. For at opnå Top Employer Europe-status skal en virksomhed være godkendt som Top Employer i mindst 5 lande i regionen.

David Plink, administrerende direktør hos Top Employers Institute:

- Chep hører til blandt verdens bedste arbejdsgivere, når det kommer til medarbejderforhold, og det afspejler sig også i deres resultater. Det er en virksomhed, som fokuserer på kvalitet, ikke kun når det gælder produkter og sikkerhedsstandarder, men også når det gælder udbuddet af spændende karrieremuligheder for deres ansatte rundt omkring i verden. De formår at tiltrække og fastholde talenter ved at tilbyde dem gunstige arbejdsforhold og gøre en indsats for at udvikle de ansatte, siger han.

Ruediger Heim, Chep EMEA’s underdirektør for HR, siger:

- Vi er meget glade for at være blevet certificeret som toparbejdsgiver for andet år i træk. Vi er bevidste om, at det ikke alene er vigtigt, at vores ansatte er stolte af den succes, de er med til at skabe for virksomheden, men at stoltheden og det engagement, der ligger bag, også er nøglen til vores kunders og aktionærers succes. Hos Chep fokuserer vi altid først på vores folk, og vores indsats og investeringer i vores medarbejdere er ikke alene igen blevet anerkendt i Europa, men nu også i Sydafrika, Indien og Saudi Arabien, lyder det. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156