23948sdkhjf

Blue Water udbygger georgisk havn

Lokal speditør på Anaklia-projektet.

Blue Water Shipping er udnævnt til at være Van Oords lokale speditør på projektet omkring udbygningen af Anaklia Deep Sea Port, der benævnes som Georgiens største projekt i dette århundrede.

Anaklia Development Consortium (ADC) investerer 2,5 mia. dollars i udbygningen af havnen, der vil gøre det muligt for større skibe at kunne sejle ind i georgiansk farvand fremover. Det vil udvide Tbilisis egnethed og potentiale som vigtig transportkorridor i regionen, lyder det.

ADC består af specialiserede lokale og internationale firmaer med forskellig baggrund. Sammen udgør de et globalt projektledelsesteam, der arbejder sammen med regeringen i Georgien omkring konstruktionen af Anaklia Deep Sea Port.

- Som vinder af første fase af Anaklia-projektet og underleverandør til ADC, har Van Oord – som vi har samarbejdet med i mange år – efterfølgende udnævnt os til at være deres lokale speditør på projektet. Det er et spændende projekt, som vi er stolte over at være en del af, siger Shalva Gabechava, som er kontorchef i Blue Water Shipping Georgien.

Blue Waters andel i projektet har siden juli 2018 omfattet– og vil fremover omfatte - skibsagentur, havnerelaterede services og stevedoring, besætningsskifte, toldbehandling og lokale leveringer.

Havneprojektet inddeles i ni faser. Prækonstruktionsarbejdet startede i 2016, og åbningen af første fase af havnen samt modtagelse af skibe i Anaklia er planlagt til 2021. Anaklia forventes af blive en af de største havne i Sortehavsregionen – med kapacitet til at håndtere skibe op til 10.000 TEU. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.14