23948sdkhjf

Ny i bestyrelsen hos Kolding Havn

Erfaren shippingkvinde skal finde nye vækstmuligheder.

Den 21. juni indtræder Lotte G. Lundberg i bestyrelsen hos Kolding Havn.

Dermed får den erfarne shippingkvinde mulighed for at bidrage til vækst på hjemstavns-havnen, der i sin tid inspirerede hende til at søge en karriere i shippingbranchen.

Nye vækstmuligheder

Kolding Havn kom ud af 2017 med et historisk godt regnskab, men det halter med at finde nye vækstmuligheder, da kapaciteten på havnen er tæt på at være fuldt udnyttet. Ifølge havnen kræves det derfor, at der tænkes kreativt, når der skal spejdes efter fremtidige nye forretninger, og her bliver Lotte G. Lundberg en vigtig ressource, skriver havnen.

Lotte G. Lundberg:

- Udover i en periode at have været administrerende direktør for Maersk Broker Agency, et større skibsagentur i de danske og skandinaviske havne, har jeg stor erfaring med kapitalintensive projekter – blandt andet fra min tid hos A.P. Møller – Mærsk Gruppen, hvor mit team og jeg i mange år var ansvarlig for køb og forhandling af kontrakt af nye skibe og borerigge. Det handler blandt andet om at etablere en fornuftig, langsigtet og holdbar business case, sikre en beskrivelse af projektet, der er så god, at der ikke kan opstå tvivl om den forventede leverance samt styring af risici. Store projekter, som eksempelvis udvidelsen af et havneområde vil være, strækker sig over flere år. Kontrakter skal være fornuftige og klare, således at samarbejdet mellem leverandøren og kunden fungerer for begge parter, for at projektet lykkes tilfredsstillende i sidste ende, siger Lotte G. Lundberg og fortsætter:

- Det var Kolding Havn, der inspirerede mig til som 19-årig at søge ind hos Mærsk som international shippingelev. Her blev jeg uddannet og har fået rigtig mange af mine erfaringer og viden om både søfart, transport, logistik, og havnedrift, hvilket jeg nu bruger aktivt i mit bestyrelsesarbejde, siger Lotte G. Lundberg.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079