23948sdkhjf

Blue Water øger luftfragten til Australien

Mulighed for at pakke egne ULD-enheder i Billund.

Blue Waters skandinaviske gateway-afdeling i Billund har øget antallet af eksport-luftfragtsendinger til Australien. Det skyldes ikke mindst muligheden for at pakke egne Unit Load Devices (ULD), lyder det.

Muligheden for at pakke egne ULD øger blandt andet effektiviteten i forhold til håndteringen af godset betragteligt, når al gods til en specifik destination kan lastes på en ULD-enhed.

- Godset skal ikke ompakkes, men sendes direkte fra Danmark til Australien på en ULD. Det gør håndteringen i en eventuel transitlufthavn markant hurtigere og nemmere. Risikoen for skader minimeres også. Endelig gør det os i stand til at tilbyde attraktive priser til vores kunder, siger Susan B. Lind, som er Export Gateway Manager i Blue Water Billund.

Hun tilføjer, at det er en stor milepæl for Blue Water Billund, som har arbejdet meget på at øge volumen til netop Australien og allerede har sendt flere sendinger af sted.

- Alt er gået som planlagt. Når godset er ankommet til Sydney og Melbourne, har vores eget Blue Water-kontor i Australien sørget for, at godset hurtigt blev fortoldet og leveret. Det sker langt hurtigere ved brug af ULD-enheder end ved almindeligt stykgods. Vi har oplevet et fantastisk samarbejde mellem interne kontorer for at yde maksimal støtte til vores australske kolleger, siger Susan B. Lind. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082