23948sdkhjf

Nyt luft-samarbejde i Afrika

IATA og AFRAA underskriver MoU.

Den internationale luftfartsorganisation IATA og AFRAA (African Airline Association) har underskrevet en hensigtserklæring om udvikling af samarbejdet mellem de to organisationer. Samarbejdet indebærer, at IATA og AFRAA udveksler information, viden og kræfter, med det formål at øge sikkerhed ved blandt andet at afrikanske luftfartsselskabet implementerer en række af IATA’s sikkerhedsprocedurer.

Erklæringen blev underskrevet af Alexandre de Juniac, generaldirektør i IATA, og Abderahmane Berthé, generalsekretær i AFRAA, ved IATA’s årlige generalforsamling, der i år fandt sted i Sydney, Australien.

- Afrika er fuldt af potentiale. Ved at låse op for luftfartens økonomiske og sociale fordele tager kontinentet et vigtigt skridt i sin udvikling. Men at opnå Afrikas potentiale sker ikke tilfældigt. Konstante forbedringer i sikkerhed, en effektiv lovramme og effektiv infrastruktur er essentielt. For at opnå det er stærke partnerskaber vigtigt. Denne hensigtserklæring vil styrke IATA’s allerede tætte forhold til AFRAA og bidrage til at sikre, at de globale standarder og best practices kommer til at udgøre rygraden i væksten i afrikansk luftfart, siger Alexandre de Juniac. /anga.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063