23948sdkhjf

Ny bestyrelse i Hanstholm Havn

Markerer ny fase for den nordvestjyske havn.

Hanstholm Havn har netop fundet sin nye bestyrelse, og konstitueringen markerer samtidig havnens indtræden i næste fase af udvidelses- og vækstplanen.

I den nye bestyrelse fortsætter Martin Vestergaard som formand, mens den nye borgmester i Thisted Kommune, Ulla Vestergaard, indtræder som nyt fast bestyrelsesmedlem og næstformand.

- Mens den vigtigste opgave for den tidligere bestyrelse har været at sikre, at havneudvidelsen faldt på plads, vil den vigtigste opgave for den kommende bestyrelse være at sikre positionering, investeringer og vækst. Derfor markerer dagen i dag ikke bare konstitueringen af en ny bestyrelse, men også en ny fase for havnen. Om to år står vi med en helt ny havn, og det er vi godt i gang med at forberede os til, siger Martin Vestergaard.

Den nye bestyrelse i Hanstholm Havn består af formand Martin Vestergaard, næstformand Ulla Vestergaard, Helle Freundlich Andersen, Kirsten Hede, Jan N. Hansen, Peter Skjærbæk, personalerepræsentant Rikke Pihl Andersen og suppleant Susanne Kruse Sørensen.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078