23948sdkhjf

Leman på opkøb i Finland

Leman opkøber FL Services Oy (Finlogistics).

Leman har pr. 1. juni 2018 har overtaget samtlige aktier i den finske logistikvirksomhed FL Services OY (Finlogistics).

Finlogistics beskæftiger sig med en bred vifte af transport- og logistikydelser og har stor ekspertise indenfor både luftfragt, søfragt og logistik. Virksomheden har kontorer i Kerava, som ligger 35 km. nord for Helsinki samt i havnebyen Kotka.

Med 10 ansatte og en omsætning på EUR 9 mio. beskrives Finlogistics i en pressemeddelelse fra Leman, som perfekt match for Leman i Finland.

- Vi komplementerer ikke blot hinanden forretningsmæssigt; vi får også nogle dygtige og kompetente medarbejdere, udtaler Thomas Krøyer, CEO for Leman Group og fortsætter:

- Det er et ungt og dynamisk team af iværksættere, der har skabt virksomheden. Vi forventer at kunne drage store fordele af, at udnytte hinandens kompetencer, samtidig med at det bliver spændende at arbejde sammen mod fælles mål og værdier.

Milepæl

Finlogistics var indtil overtagelsen drevet af to af medejerne, Rami Orola, Managing

Director samt Tero Laukkanen, Traffic Manager.

- Vi fortsætter begge i virksomheden efter overtagelsen, og vi glæder os til at være med til at sikre den bedste integration i det nye Leman i Finland, fortæller Rami Orola.

Thomas Krøyer supplerer:

- Vi forventer at Leman og Finlogistics er fusioneret inden udgangen af 2018, og vi ser frem til at samarbejde med de to tidligere ejere og vores nye kollegaer.

Opkøbet vil fordoble Leman’s aktiviteter i Finland og styrke det hidtil mindste land i koncernen med et bredere produktudbud og større ekspertise. Erhvervelsen er samtidig endnu en milepæl i Leman koncernens ambitiøse vækststrategi, hvor nøgleordene er transformation, diversificering og profitabel vækst. Dette opkøb er dermed det seneste i rækken af ’best-fit’ opkøb for koncernen efter opkøbet af engelske MARU sidste år.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078