23948sdkhjf

»Rejsen er lige begyndt«

Sådan lød det, da Danske Rederier fredag sendte et hold flyvefærdige shippingelever ud i verden.

Fredag var der fejring i Danske Rederiers lokaler i Amaliegade, da et nyt hold shippingelever fik bevis på veloverstået uddannelse.

Forløbet for eleverne i 'The Commercial Shipping Program' gennemføres i et samarbejde mellem rederier/shippingvirksomheder og Danske Rederier i regi af Danish Shipping Academy.

Forløbet veksler mellem on-the-job training i virksomhederne og uddannelsesmoduler og e-learning på shipping akademiet, og klæder de unge shippingfolk godt på til deres fremtidige virke som f.eks. befragtere og operatører.

CEO for rederiet J. Lauritzen, Mads Peter Zacho holdt dimissionstalen til markeringen i Danske Rederier. Han gav følgende råd med på vejen til de dimitterende:

- I har netop nået en vigtig milepæl i jeres personlige udvikling. Stort tillykke med det. Men I må ikke forveksle en milepæl med en destination – I er blot begyndt rejsen. Forbliv nysgerrige, udvikl jeres evner og udforsk nye måder at samarbejde på – hele tiden. Så vil I forblive dygtigere end nogen robot kan blive og I vil undervejs sikre, at jeres virksomhed slår konkurrenterne, sagde Mads Peter Zacho.

Fantastisk oplevelse

Det 2-årige træningsforløb har også givet stof til eftertanke hos en af dimittenderne:

- Det har været en fantastisk oplevelse at gå på Danish Shipping Academy, hvor vi har lært om alt fra forsikring af skibe, til hvordan du forhandler din løn. Hovedsageligt har vi dog beskæftiget os med Maritime Economics og Maritime Law, som er hovedfelterne inden for den her uddannelse, fortæller den nyudklækkede shippingelev Andreas Carlsen fra Evergas Management A/S.

Han fortsætter:

- Det er en fornøjelse, at vores undervisere har arbejdserfaring inden for det felt de underviser i. Det tror jeg er centralt for, at jeg har kunne bruge de ting, som jeg har samlet op direkte hos rederierne. Vigtigst af alt har jeg fået et netværk i shipping, som både skal bruges til business - men nok også pleasure - resten af mit liv,” konstaterer en glad dimittend.

Årets nye hold af shipping trainees på Danish Shipping Academy starter i september 2018. Lige nu tegner det til at blive det største siden uddannelsens start i 2012. Foreløbig er der således tilmeldt godt 50 trainees til uddannelsen.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078