23948sdkhjf

KH Onestop solgt

Knud Henrik Hansen afhænder aktiemajoriteten.

Knud Henrik Hansen har valgt at afhænde aktiemajoriteten i KH Onestop A/S til MTO Holding af 15. april 2018 ApS, lyder det i en skriftlig meddelelse.

Thomas Henriksen, medejer af MTO Holding af 15. april 2018 ApS, indtræder som administrerende direktør for KH Onestop A/S.

Sælger er Knud Hansen A/S, som ejes af Knud Henrik Hansen sammen med sine børn Anne og Kristian. Salgschef Kristian Hansen, der er tredje generation af familien Hansens ejerskab af KH OneStop A/S, vil i forbindelse med transaktionen fratræde sin stilling som salgschef i KH Onestop A/S for at koncentrere sig om ledelsen og udviklingen af Sækko Presenning ApS, som Kristian over de seneste seks år har købt ud af KH Onestop A/S.

Knud Henrik Hansen:

- Over en periode har jeg overvejet at gennemføre et generationsskifte af KH Onestop A/S. Jeg glæder mig derfor over, at dette er lykkedes og jeg vil med stolthed overdrage stafetten af Europas ældste Thermo King-forhandler til Thomas Henriksen. Jeg vil nyde mit otium, og samtidig vil jeg glæde mig til i en årrække at være bestyrelsesmedlem og aktionær i KH Onestop A/S, siger han.

I forbindelse med overdragelsen til Thomas Henriksen vil Knud Henrik Hansen stadig have sin daglige gang i virksomheden frem til ultimo august. Herudover vil Knud Henrik Hansen i en kortere periode fremover være rådgiver for selskabets nye ledelse.

Thomas Henriksen:

- Jeg ser rigtig meget frem til, hen over sommeren at få overdraget Knud Henriks livsværk. Det ligger mig meget på sinde at få bevaret ånden i virksomheden samtidig med, at vi får os rustet til fremtidens marked. KH Onestop A/S har pr. 1. maj 2018 fået forhandlingen af Frigoblock, og jeg glæder mig til at udvikle markedspositionen for Frigoblock og Thermo King yderligere i de kommende år sammen med resten af teamet hos KH Onestop A/S.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063