23948sdkhjf

Direktør forlader IAT

Jørgen Sørensen klar til nye udfordringer.

Hos transportkoncernen IAT har administrerende direktør siden 2001, Jørgen Rathschau Sørensen, valgt at fratræde posten, men fortsætter i bestyrelsen. Tredje generation i IAT Christian Rølmer Christensen bliver arbejdende bestyrelsesformand.

Jørgen Rathschau Sørensen ønsker at bruge de næste år af sit arbejdsliv på blandt andet bestyrelsesarbejde og har orienteret bestyrelsen om, at han gerne vil frigøres fra posten.

Den fremtidige ledelse i IAT vil bestå af direktør Kim Straarup, salgsdirektør Carsten Eskildsen, regnskabschef Paul-Erik Jensen og med tredje generation i familien bag, Christian Rølmer Christensen, som arbejdende bestyrelsesformand.

- Jørgen Rathschau Sørensen har i over 17 år været en ordholdende og loyal chef for vores virksomhed, som han har formået at drive og udvikle i pagt med de grundprincipper, den hviler på. Trods vilkårene i transportbranchen afleverer han en velkonsolideret virksomhed, som, vi er overbeviste om, vil spille en betydelig rolle i fremtidens transportbranche. Jeg glæder mig til, at vi kan gøre brug af Jørgens erfaring og branchekendskab i selskabets bestyrelse og dermed sikre kontinuiteten, siger Christian R. Christensen.

- Jeg føler, at tidspunktet for at prøve noget andet er kommet, og jeg er overbevist om, at ledelsen af IAT også i fremtiden vil være i sikre hænder. Min tid som chef har været præget af et tiltagende pres på branchen og konstant fokus på omkostninger for at bevare konkurrencekraften. Lykkeligvis har der også været ressourcer til at udvikle andre dele af forretningen, blandt andet gennem det fulde ejerskab af det offshore-selskab, der nu er kendt som IAT Base & Energy. Vi er kendte for transport af farligt gods, og vi har gennem årene udbygget vores position ved at opbygge ledelses- og kvalitetssystemer, så vi er godt rustet til fremtiden, siger Jørgen R. Sørensen.

Ledelsesændringerne vil blive effektueret med virkning fra 1. juli.

IAT-koncernen med afdelingskontorer i Esbjerg, Kolding, Aabenraa og Wroclaw i Polen tilbyder transport- og logistikløsninger med bil, bane, sø og luft samt lagerfunktioner. Koncernen beskæftiger flere end 200 medarbejdere.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078