23948sdkhjf

Dachser Nordic tilfreds med regnskab

Omsatte for mere, men tjente mindre.

Dachser Nordic omsatte i 2017 for 1,08 mia. kr., hvilket var en relativt beskeden vækst på 13 mio. kr. Samtidig noterede selskabet et fald i resultatet før skat på 3,5 mio. kr. til 32 mio. kr.

René Sidor, managing director hos Dachser Nordic:

- Det glæder os at kunne aflægge et samlet set tilfredsstillende regnskab, og vi er samtidig stolte over, at vi fortsat oplever fremgang i både omsætning og aktivitetsniveau. Det er en marginal stigning jævnført med sidste år, men det skyldes en ændret sendingsprofil, siger René Sidor.

Medarbejdernes fortjeneste

Alle skandinaviske filialer - inklusive Air & Sea Logistics - bidrog positivt til udviklingen, og væksten var drevet af en øget samhandel med eksisterende kunder og en tilgang af nye kunder, lyder det fra Dachser Nordic.

- Alle vores 433 medarbejdere har året igennem ydet en fremragende indsats, og vores fokus vil fortsat være at levere vores ypperste for vores kunder. Det er i høj grad vores medarbejderes fortjeneste, at tidsplaner bliver overholdt og strategierne føres ud i livet, siger René Sidor, der per 1. januar 2018 overtog stafetten som Managing Director for Dachser Nordic.

- Det vigtigste for mig i forbindelse med min nye rolle er at sikre en fortsat positiv udvikling og samtidig bevare stabiliteten. Vi har et stærkt fundament, som vi kan udvikle os fra, og derfor er det primære, at vi fastholder den stabilitet, som vi har opbygget. Generelt er vi inde i en rigtig god udvikling, som vi agter at fortsætte, siger René Sidor.

Hele den familieejede Dachser-koncern med hovedsæde i Kempten i Tyskland omsatte sidste år for 6,12 mia. euro, cirka 45,6 mia. kr., hvilket var en stigning på 7,2 procent. Selskabet øgede antallet af forsendelser med 2,1 procent til 81,7 mio., mens tonnagen steg 4,3 procent til 39,8 mio. tons. Dachser skabte i 2017 1.648 nye arbejdspladser.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078