23948sdkhjf

Ny UPS-hub i London

Største investering uden for USA.

UPS har officielt åbnet selskabets 32.000 kvadratmeter sorterings- og leveringsfaciliteter i den sydøstlige del af England. Med et prismærke på 120 mio. pund, lidt over 1 mia. kr., er London Hub UPS’ største enkeltstående infrastruktur-investering uden for USA i selskabets historie.

Lou Rivieccio, president for UPS i Europa:

- Væksten i e-handel, grænseoverskridende handelsudvidelser og unikke kundekrav øger efterspørgslen på UPS’ services. Denne strategiske investering i kapacitet og banebrydende teknologier i Storbritannien bidrager til at forbedre UPS’ intelligente globale logistiknetværk til fremtiden, siger Lou Rivieccio.

UPS’ London Hub ligger i DP World London Gateway Logistics Park og vil fungere som pakke-håndteringshub og distributionscenter for lokalområdet såvel som gateway til UPS’ globale logistiknetværk. Hubben vil kunne håndtere 28.000 pakker i timen.

Mark Vale, president for UPS i UK, Irland og Norden:

- Disse moderne faciliteter gør os i stand til yderligere at forbedre vores services til selskaber af alle størrelser, der vil udvide deres grænseoverskridende forretning. Med markant vækst i vores eksportvolumener i UK, der voksede med næsten 20 procent i 2017 og mere end 15 procent i første kvartal 2018 er vi optimistiske for fremtiden, siger Mark Vale.

Flere end 500 medarbejdere vil arbejde i London Hub.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11