23948sdkhjf

UPS udpeger ny chef for Europa

Lou Rivieccio overtager ansvaret for UPS' europæiske aktiviteter.

UPS har udnævnt Lou Rivieccio som president for UPS Europa, hvor Rivieccio vil have ansvaret for alle UPS-aktiviteter i 56 lande og områder og mere end 49.000 medarbejdere. Rivieccio overtager roret i en periode præget af vækst for UPS' største marked uden for USA.

- Lou kommer til Europa på et tidspunkt, hvor vi investerer i vores netværk for at optimere hastighed, kapacitet og servicere de behov, som vi oplever blandt vores kunder, særligt drevet af e-handel og handel på tværs af lande, siger Jim Barber, der er UPS Chief Operating Officer.

- Europa er et godt eksempel på, hvordan vores intelligente globale logistiknetværk fortsat er i udvikling, så vi kan hjælpe kunder i alle størrelser med at bygge deres forretning. Jeg er ikke i tvivl om, at Lous kompetencer og erfaringer vil skabe vedvarende succes og vækst for os og vores kunder i denne centrale del af verden.

Start som pakkebud

Rivieccio startede sin karriere hos UPS i et deltidsjob som pakkebud i Spring Valley, New York. Siden da har Rivieccio været ansat i adskillige centrale lederstillinger hos UPS heriblandt Vice President of Operations for UPS Canada, president for Northern Plains District og president for Ohio Valley District i USA. I hans seneste job som president for UPS East Region i USA har Rivieccio skabt strategisk retning for omkring 175.000 medarbejdere i 26 stater.

Med sine 34 år hos UPS afløser Rivieccio den tidligere direktør Nando Cesarone, som er blevet udnævnt til president for UPS International og medlem af UPS's Management Committee, som er virksomhedens senior ledergruppe. I denne stilling har han ansvaret for alle UPS-aktiviteter uden for USA. Cesarone blev udnævnt som direktør for UPS' europæiske aktiviteter i starten af 2016. Han har ført UPS Europa mod rekordresultater i løbet af virksomhedens fem års investering på to milliarder dollar i regionens teknologi, netværk og infrastruktur designet til at yderligere forbedre hastighed, kapacitet og driftssikkerhed for kunder i alle størrelser, der driver forretning i, til og fra Europa.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079