23948sdkhjf

Udo skal sælge ADP

Ny salgschef med + 30 års erfaring.

ADP A/S, Associated Danish Ports – der tæller havnene i Fredericia, Nyborg og Middelfart, har ansat Udo Frandsen som salgschef.

Skal koble logistikken

Med mere end 30 års erfaring i transport- og logistiksektoren skal Udo Frandsen blandt andet bidrage til at binde logistikken sammen, når den store havnevirksomhed fremover vil gennemgå en større transformation. Særligt i forbindelse med koblingen mellem Fredericia Havn og Taulov Dry Port, der er et 700.000 kvadratmeter stort baglandsareal, hvor moderne lager- og logistikfaciliteter og muligheder for omladning af gods mellem havn, jernbane og vej skal sikre effektive transport- og logistikløsninger.

- Med min baggrund fra logistikbranchen ser jeg helt klart nogle store perspektiver i at binde logistikken sammen mellem havn og Taulov Dry Port. Transportkøberne efterspørger effektive transportkæder, og jeg ser et stort potentiale i at optimere transport- og logistikløsninger gennem synergier af varestrømmene mellem havn og logistikcenter, siger Udo Frandsen.

30 års erfaring

ADP’s nye salgschef har mere end tre årtiers erfaring i branchen fra virksomheder som Blue Water Shipping, DSV, Nordic Transport Group og LGT har Udo Frandsen har en solid erfaring fra salg, forretningsudvikling og ledelse fra transport- og logistiksektoren – herunder fra opbygningen af Blue Water Shippings filial i Kolding og opstart af General Cargo divisionen i NTG.

- Jeg har glædet mig meget til at starte hos ADP, og jeg ser frem til at aktivere mit mangeårige netværk og koble min viden til udvikling af ADP’s kerneforretning. De første møder med kunder har allerede givet mig et indblik i efterspørgslen, og i hvordan vi i havnesektoren kan imødekomme kundernes behov for lager- og logistikløsninger, siger Udo Frandsen.

Hos ADP ser selskabets kommercielle direktør, Rune D. Rasmussen, frem til samarbejdet med Udo Frandsen.

- Jeg ser frem til samarbejdet med Udo, og jeg er overbevist om, at han med sine kompetencer fra logistiksektoren bringer værdifuld viden inde til ADP’s øvrige salgsafdeling, så vi i fællesskab kan styrke ADP’s markedsmæssige position både på vores havneterminaler og i Taulov Dry Port, siger Rune D. Rasmussen, kommerciel direktør i ADP A/S.

Udo Frandsen tiltrådte som salgschef i ADP A/S 1. maj.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078