23948sdkhjf

Leman hædret med erhvervspris

Modtager Greve Erhvervspris 2017.

Transportkoncernen Leman har vundet Greve Erhvervspris 2017 i konkurrence med to andre nominerede; Greve Golf og RTM Insurance Brokers.

Greve Erhvervspris uddeles hvert år til en virksomhed, der har udmærket sig på et eller flere af punkterne om at være i positiv vækst, udvise social bevidsthed, socialt ansvar og lokalt engagement, tegne Greve Kommunes ansigt udadtil og være en god ambassadør for kommunen, bidrage til at skabe en aktiv og dynamisk kommune, skabe vækst og grobund for en positiv udvikling af Greve Kommunes erhvervsliv og arbejdsmarked samt have visioner og ideer og engagere sig i det lokale samfund.

Pernille Beckmann, borgmester i Greve Kommune:

- Jeg har set frem til den her festlige begivenhed, hvor vi markerer, at vi har et solidt erhvervsliv, der er grobund for en kommune i trivsel. Vi har brug for innovative og veldrevne virksomheder, der som Leman går foran som et godt eksempel for andre ved at skabe vækst og arbejdspladser til gavn for vores erhvervsliv og lokalsamfund. Det glæder mig at overrække erhvervsprisen til Leman og Thomas Krøyer. Han er både en dygtig forretningsmand og en vellidt, engageret og sympatisk samarbejdspartner og personaleleder, siger Pernille Beckmann.

Thomas Krøyer, administrerende direktør for Leman Gruppen:

- Der ligger en stor anerkendelse i at modtage Greve Erhvervspris 2017. Vi har jo rigtig mange dygtige virksomheder i vækst, der gør en ekstraordinær indsats på forskellig vis. Så jeg er naturligvis stolt over, at Leman fik prisen den her gang, siger Thomas Krøyer.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08