23948sdkhjf

Maritime dage lægger fra land

Den maritime sektor samles i København.

I denne uge åbner Danish Maritime Days, hvor den maritime industri mødes til nogle dage i søfartens tegn.

Hos Danske Rederier glæder man sig til at byde hele den maritime industri inden for.

- Danish Maritime Days er en oplagt mulighed for at samle den maritime sektor og få debatteret de udfordringer og mange muligheder, som ligger forude. Derfor er vi glade for at kunne åbne dørene til åbningen af ugen, siger Anne H. Steffensen, administrerende direktør i Danske Rederier.

Danish Maritime Days er en åben platform på tværs af den maritime industri, hvor alle kan byde ind med arrangementer, som afholdes flere forskellige steder. Her mødes rederier, udstyrsleverandører, politikere, investeringsrådgivere og andre interessenter til formelle og uformelle arrangementer.

Danske Rederier afholder flere forskellige arrangementer både i egne lokaler og i samarbejde med medlemmer. For eksempel afholdes der et arrangement om sikkerhed i Guineabugten hos Clipper Group i samarbejde med Udenrigsministeriet. Desuden vil Danske Rederier have fokus på klima og miljø ved flere arrangementer hos Danske Rederier.

Lokomotivværkstedet lægger igen i år lokaler til Danish Maritime Fair, hvor et stort antal udstillere kommer og viser den nyeste teknologi til skibsfarten frem. Danske Rederier holder traditionen tro Shipping Lounge, hvor Det Blå Danmark mødes for at netværke på en fælles stand, hvor også erhvervsminister Brian Mikkelsen kigger forbi torsdag den 3. maj. Den nye konference om havøkonomi ’Opening Oceans’, som norske Nor-Shipping står bag, finder også sted i Lokomotivværkstedet den 2. og 3. maj.

- Shipping Lounge er ved at blive en tradition, hvor de mange rederier og udstillere har mulighed for at erfaringsudveksle og netværke. I år har de i tillæg fået mulighed for at blive klogere på de mange forretningsmuligheder, der ligger i oceanerne, siger Anne H. Steffensen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094