23948sdkhjf

Esteph er ny Cargogulf-agent

Kan nu også tilbyde LCL-afskibning på globalt plan.

Esteph – en af Danmarks ældste shippingvirksomheder – er per 1. april blevet agent for Cargogulf i Danmark og kan dermed håndtere stykgods på globalt plan for danske speditører.

Det skriver Esteph i en skriftlig meddelelse.

Esteph har gennem de seneste årtier specialiseret sig i ro/ro-gods som agent for førende linjerederier, heriblandt Höegh Autoliners og EML. På baggrund af det nye partnerskab med Cargogulf udvider Esteph sine aktiviteter og vil nu også tilbyde afskibning af stykgods (LCL), lyder det fra Esteph.

Cargogulf opererer med NVOCC (Non Vessel Operating Common Carrier), og til aftalen med Esteph udtaler Hans-Henrik Nielsen, Cargogulfs Global Development Director:

- Partnerskabet med Esteph giver os mulighed for at videreudvikle vores forretning. Esteph har et stærkt fodfæste på det danske marked med afdelinger i både København, Aarhus og Esbjerg. Vi ser derfor Esteph som den ideelle agent til at promovere vores services, siger Hans-Henrik Nielsen.

Ny NVOCC-afdeling hos Esteph

I forbindelse med det nye partnerskab har Esteph ansat Jay Nielsen som Logistics Manager.

- Jay Nielsen har arbejdet for Cargogulf gennem mange år og har derfor et indgående kendskab til både NVOCC og det danske marked, lyder det fra Esteph. Sammen med sine nye kolleger i Esteph skal Jay Nielsen etablere en ny NVOCC-afdeling i virksomheden.

Philip Bronee, administrerende direktør i Esteph:

- Vi glæder os over det nye partnerskab, der giver os mulighed for at udvide vores vifte af shippingløsninger til speditører i Danmark. Sammen med Cargogulf kan vi tilbyde en effektiv NVOCC/LCL-service mellem Europa og Mellemøsten og ligeledes på globalt plan, siger Philip Bronee.

Billedtekst: Foto: Esteph.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062