23948sdkhjf

Afrikanske forbindelser til Lufthansa Cargo

Ny salgsagent for Brussels Airlines.

Lufthansa Cargo og Brussels Airlines er nået til enighed om samarbejde, der betyder, at det tyske selskab bliver salgsagent for de belgiske kolleger.

Samarbejdet betyder et større rutenetværk for Brussels Airlines og et større fokus på afrikansk forretning for Lufthansa Cargo.

17 afrikanske destinationer

Med virkning fra 1. september 2018 overtager Lufthansa Cargo som salgsagent for luftfragtkapaciteten hos Brussels Airlines. Det skriver de to selskaber i en skriftlig meddelelse, hvor det ligeledes fremgår, at ”de to selskabers netværk er et perfekt match”.

Fragtkunderne hos begge luftfartsselskaber drager nytte af samarbejdet. Brussels Airlines’ kunder får adgang til Lufthansa Cargos rutenetværk med cirka 300 destinationer i over 100 lande, mens kunderne hos Lufthansa Cargo drager nytte af Brussels Airlines rutenetværk med ruter til destinationer i Vest-, Øst- og Centralafrika – direkte fra Bruxelles.

Alexis von Hoensbroech, marketingdirektør i Lufthansa Cargo:

- Med integrationen af luftfragtkapaciteten i Brussels Airlines bliver vores tilbud til kunderne endnu større og endnu mere attraktive. Brussels Airlines’ afrikanske destinationer matcher vores eksisterende netværk og passer således ideelt til vores forbindelser, siger han.

Det belgiske luftfartsselskab opererer 17 afrikanske destinationer – heriblandt til Dakar, Monrovia, Abidjan, Douala, Kinshasa og Entebbe.

Christina Foerster, administrerende direktør i Brussels Airlines:

- Lufthansa Cargo har stor erfaring med at sælge luftfragtkapacitet for passagerflyselskaber. Dette samarbejde vil hjælpe os med at gøre endnu bedre brug af fragtkapaciteterne i vores flåde. Og vi kan, som Europas Afrika-specialist, tilføje nye destinationer til Lufthansa Cargos portefølje, siger hun.

Brussels Airlines er det femte passagerflyselskab, der har overladt arbejdet som salgsagent til Lufthansa Cargo, der ud over det belgiske selskab også samarbejder med Lufthansa, Austrian Airlines, Eurowings og Sunexpress.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065