23948sdkhjf

Sælger søges

Annoncesælger med jagtinstinkt og højt drive søges.

Danske Transport Medier, i Skanderborg, er et niche forlag der udgiver/har Magasiner – Avis – Kalendere, Årbog samt hjemmesider til transportbranchen. Vi mangler dig, der tændes af at arbejde i højt gear og har fokus på resultater. Du skal gennem telefonen opsøge nye potentielle kunder og håndtere mersalg til eksisterende kunder, der vil på sigt også være mulighed for kundebesøg ude i marken.

Vores vision er at være transportbranchens mest anerkendte og citerede mediehus.

Derfor er det som sælger hos Danske Transport Medier vigtigt at du er Troværdig, Ansvarlig og Kreativ. Dette skal komme til udtryk i dialogen med kunden, således du levere den bedste service samtidig med du er motiveret for at levere resultater.

Du vil få en god oplæring og vi vil løbende afholde samtaler omkring din udvikling og resultater og sætte aktion på, så du hele tiden bliver bedre til det gode salg, hvor kunden er centrum. Du bliver målt dagligt på dine indsatser, som skal sikre dig dine resultater.

Som person har du et højt drive og lader dig ikke slå ud af afvisninger. Du skal være målrettet og gå efter dine daglige mål. Du skal være klar til jagten på det næste salg og på den bedste kundeoplevelse.

Du vil få en grundløn samt provision. Derudover får du en sundhedsordning.

Arbejdstiderne er kl. 08.00 til 16.00 mandag til torsdag og kl. 08.00 til 15.30 fredag.

Vi afholder løbende samtaler, så hvis ovenstående har din interesse send dit CV samt motiveret ansøgning snarest muligt til:

Att. Jeanette Routhe

Danske Transport Medier

Christiansmindevej 12D

8660 Skanderborg

Eller på

jmr@dtmedier

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109