23948sdkhjf

Tættere samarbejde

Danske Speditører og Transport-Tidende udvider samarbejdet.

Danske Speditører får fremover lidt bedre plads i Danmarks Transport-Tidende. Det sker som led i en udvidelse af samarbejdet, hvor Danske Speditører fra og med Transport-Tidende nr. 20 – der udkommer 2. November 2015 – får en fast ”klumme” i avisen.

Samtidig får Danske Speditører deres egen ”menu” på www.transporttidende.com, hvor de kan informere medlemmerne og andre interesserede om aktuelle nyheder og uddannelses- og rådgivningstilbud.

Omvendt opnår Transport-Tidende en fast platform på Danske Speditørers hjemmeside www.dasp.dk, hvor der linkes til de seneste branchenyheder fra transporttidende.com.

I Danske Speditører udtrykker chefkonsulent Jakob Størling, Danske Speditører, glæde over samarbejdet.

- Danmarks Transport-Tidende og Danske Speditører har altid haft et godt og konstruktivt samarbejde, og derfor er vi rigtig glade for at denne nye konstruktion er blevet en realitet, siger Jakob Størling og tilføjer:

- Vi er sikre på at samarbejdet vil betyde øget viden og indsigt i transport- og speditionsrelevante nyheder for både medlemmerne af Danske Speditører og læserne af Transport-Tidende, udtaler Jakob Størling.

Branchens talerør

- Danmarks Transport-Tidende har altid set det som bladets fornemste opgave, at være en seriøs platform for den danske transportbranche. Derfor har vi altid arbejdet tæt sammen med branchens organisationer. Det gælder for både arbejdsgiver og lønmodtager-organisationer. Det udvidede samarbejde med Danske Speditører er en naturlig og konstruktiv ”tilbygning”, der gensidigt vil øge eksponeringen online for begge parter, siger redaktør Lars Myrup Lassen, Danmarks Transport-Tidende.

- Samarbejdet er ikke et udtryk for, at parterne påtager sig forpligtelser redaktionelt. Transport-Tidende vil fortsat være et uafhængigt medie, der giver plads til alle – også modsat rettede – interesser i transportbranchen, siger Lars Myrup Lassen.

Billedtekst

Redaktør Lars Myrup Lassen, Danmarks Transport-Tidende og chefkonsulent Jakob Størling har begge store forventninger til det udvidede samarbejde.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109