23948sdkhjf

Velkommen på Transport Øst 2015

Ses vi i Greve denne weekend?

Sjællands fag- og leverandørmesse Transport Øst byder denne weekend 5. og 6. september velkommen til et par spændende branchedage i Ventrupparken i Greve.

Det er i år syvende gang, Danske Transport Medier arrangerer Sjællands førende fagmesse, og for sjette år i træk finder messedagene sted i Greve, der med sine gode tilkørselsforhold og driftige erhvervsliv er det helt oplagte samlingspunkt for transportbranchen øst for Storebælt.

Econic, CMT og EXV-SF

Som besøgende på årets messe kan man eksempelvis lægge vejen forbi stand nummer 1, hvor Mercedes Benz CPH holder til. Den tyske lastbilproducent glæder sig især til at præsentere Mercedes-Benz Econic med gasmotor, som er et godt bud på den miljørigtige distributions- og renovationsbil, samt varebilerne Vito og Sprinter.

På stand 7 ser landets største bilforhandler Ejner Hessel A/S især frem til at vise to særlige CMT-trailere frem for de besøgende. Nemlig en CMT-overføringsanhænger og en 37 kubik fire-akslet CMT-tiptrailer, der begge udmærker sig ved, at de er stærke og egner sig godt til det danske marked.

STILL vil på årets Transport Øst-messe være at finde på stand nummer 12. Den tyske virksomhed, der udvikler og producerer internt transportmateriel, har i år en spændende nyhed med i form af den nye elektriske stabler EXV-SF med luftaffjedret ståplade. Men også dobbelt-stockeren EXD 18 er blandt de produkter, STILL har med, og som nysgerrige besøgende kan få lov til selv at prøve kræfter med.

Velkommen på Transport Øst 2015 på adressen Ventrupparken 12 i Greve lørdag fra 10-17 og søndag fra 10-15.

Kommenter artiklen
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063