23948sdkhjf

Truckmail: Ny uafhængig mægler

Med 28 års erfaring, og over 1000 solgte lastbiler på CV'et, kører Cliff Hofman (foto) ud som ny erhvervsmægler af transportmateriel,primært på Sjælland og Øerne.

Med 28 års erfaring, og over 1000 solgte lastbiler på CV'et, kører Cliff Hofman (foto) ud som ny erhvervsmægler af transportmateriel,primært på Sjælland og Øerne.



Den nye mæglervirksomhed Truckmail åbner i morgen, fredag 1. august, og tilbyder kunderne en salgsvurdering, der giver dem overblik over, hvad deres transport-materiel kan sælges til i det nuværende marked.

Efterfølgende tilbyder Cliff Hofman at løse opgaver som annoncering og salg af kundernes transportmateriel, inklusive fremvisning til potentielle købere.

Tilsvarende hjælper den nye erhvervsmægler med rådgivning ved køb af transportmateriel, lige som Truckmail tilbyder uvildig rådgivning, når det gælder finansiering, skadesager, ombygning af lastbil og service med mere.

Udlært mekaniker

Indehaver Cliff Hofman er udlært lastvognsmekaniker og har arbejdet som sådan i seks år. Han begyndte i transportbranchen i 1986 hos det daværende Scania kontraktværksted H.E. Jørgensen i Karise.

Efter læretiden var han en kort periode på værkstedet hos Brdr. Kjærgaard, også kaldt TEVA Trucking, samt en kort periode hos den autoriserede Scania-forhandler Storkøbenhavns Diesel, grundlagt af Cliff Hofmans far Jørgen Hofman.

Over 1000 biler på cv’et

Efter at han i 1991 arbejdede for Scania hos en lastbilforhandler i Connecticut, USA, begyndte han i 1992 som lastvognssælger i familiens virksomhed, der i dag hedder Nyscan og er autoriseret Scania-forhandler.

Dette firma har været ejet af Brødrene Hofman, siden faderen Jørgen Hofmans død.

De seneste 22 år har Cliff Hofman således arbejdet med salg hos Nyscan med jobfunktioner som salgskoordinator, Key Account Manager, salgschef og salgsansvarlig med personaleansvar i salgsafdelingen.

Han har solgt over 1000 lastbiler i karrieren.

/cw
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078