23948sdkhjf

Kel-Berg tiptrailer til Lars Nielsen

Lars Nielsen har hentet en ny 4-akslet tiptrailer med automatik rullepressenning. Foto: Lars Nielsen og Anders Larsen .

Lars Nielsen har hentet en ny 4-akslet tiptrailer med automatik rullepressenning.

Foto: Lars Nielsen og Anders Larsen

.



Traileren er opbygget på et rødlakeret chassis, opsvejset i I-profil af QSTE 690 med kraftige forstærkninger, som gør chassiset meget stabilt. Det står på 4 styk 9 tons SAF-aksler med skivebremser og original luftaffjedring.

Første aksel er løftbar, mens den fjerde aksel er selvstyrende.

På chassiset er der monteret arbejdsplatform af galvaniseret stål med sikkerhedsgelænder. Lastas har opbygget tipkassen i 40 mm indvendige og forstærkede alu. planker, med 4 mm gods på inderside, 2 mm gods på ydeside. Forvæg af 4,5 mm alu. Plade med kraftige alu. forsmækforstærkninger.

Bunden er fremstillet af 7 mm gennemgående aluminiumplade i speciel slidstærk kvalitet. Tophængt bagklap med pneumatisk åbne- og lukkesystem med 3/2 vejs ventil er monteret på chassis for automatisk åbning.

Bagklappen er fremstillet af 50 mm alu-profiler med kraftige kantrammer. På kassen er der monteret en automatisk rullepresenning, model Cramaro.

Lars Nielsen Vognmandsforretning, der i det kommende efterår fylder 12 år, kører dagligt med jord og grus på Sjælland med fem lastbiler. Indehaveren Lars Nielsen kommer fra en vognmandsfamilie, der lige har haft 40 års

jubilæum.

Den nye trailer er leveret af Anders Larsen, Lastas.

/mb
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078