23948sdkhjf

Dachser fortsætter vækst i Danmark

Familieejede Dachser har for femte år i træk øget omsætning og medarbejderstaben i Danmark.

Familieejede Dachser har for femte år i træk øget omsætning og medarbejderstaben i Danmark.



Dachser Nordic øgede omsætningen fra 805 mio. kroner i 2012 til 829 mio. kr. i 2013.

Selskabet forklarer selv den fortsatte vækst med offensive investeringer i innovativ højteknologi, nye bygninger, større distributionsnetværk og en frontløberindsats på miljøområdet. Investeringerne har rustet Dachser til hårdere markedsvilkår og den voksende konkurrence på såvel det danske og nordiske som europæiske marked.

- Vores indsats bærer for femte år i træk frugt ved fortsat stigende omsætning og øget medarbejderantal. Især i Danmark kommer vi godt ud af 2013 med et overskud før skat på knap 12,3 mio. kr. – hvilket er en stigning på 416 procent i forhold til året før. Den positive effekt i Danmark er afledt af vores investeringer i nye topmoderne distributionsterminaler på 7.100 kvadratmeter i Hvidovre i 2010 og på 7.500 kvadratmeter i Kolding i 2008, siger Finn Skovbo Pedersen, der er managing director i Dachser Nordic.

- Investeringer, der samlet set løber op i 250 mio. kr. Hertil kommer et stærkt fokus på brugervenlig højteknologi til kunderne og en massiv indsats på miljøområdet. Også Dachsers andre internationale investeringer er modtaget positivt af vores kunder i Danmark. Senest med åbning af egen filial i Finland og fortsat udbygning af vores europæiske og interkontinentale rutenet via flere opkøb i 2013, tilføjer Finn Skovbo Pedersen.

Jobvækst

Årsregnskaberne viser også, at Dachser for femte år i træk øger medarbejderantallet i Danmark og resten af Norden. Det danske hovedkontor tegner sig for hovedparten af medarbejderne. Managing Director Finn Skovbo Pedersen begrunder de positive takter:

- Forudsætningen for den succesfulde udvikling hos Dachser er en fælles indsats, hvor alle medarbejdere hver dag bidrager dedikeret og positivt i en tid med svære markedsvilkår. Hos Dachser har vi en stærk virksomhedskultur, fordi vi er familieejede. Som ledelse giver det os mulighed for at tænke og investere mere langsigtet, end det ofte er tilfældet i en børsnoteret virksomhed. Vi arbejder målrettet på at gøre Dachser til et attraktivt og sympatisk sted at arbejde. Vi påtager os ansvar for bæredygtighed og for nøje udvalgte sociale projekter verden over. Eksempelvis er vi med til at bygge skoler mm. i Indien, siger Finn Skovbo Pedersen.

Mens antallet af ansatte i Norden er øget fra 341 til 370, så er jobvæksten i Danmark mere beskeden fra 202 i 2012 til 204 i 2013. /smir

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08