23948sdkhjf

DI: Et stærkere Danmark mod 2020

Aktuel kommentar fra Dansk Industri:

Aktuel kommentar fra Dansk Industri:



DI arbejder hver dag for at hjælpe danske virksomheder med deres udfordringer. Vi hjælper med rådgivning og netværk med alt lige fra personalejura til innovation. For vi ønsker, at virksomhederne skaber vækst og beskæftigelse i og ud fra Danmark.

Derfor præsenterede DI i foråret 2012 en sammenhængende og ambitiøs vækstplan frem mod 2020. Planen blev bygget op omkring fem udfordringer for dansk økonomi og erhvervsliv.

Gennem det seneste halvandet år er der taget afgørende politiske skridt i retning af DI’s 2020-plan. Det gælder for eksempel de brede politiske flertal bag Skatteaftalen fra 2012 og aftalen om Vækstplan DK.

Men der skal meget mere til, hvis Danmark skal tilbage og være blandt de ti mest velstående samfund i verden.

Derfor fremlægger vi nu en opdatering af vores 2020-plan, der gennem fem strategiske målsætninger, 20 mærkesager og stribevis af helt konkrete politiske forslag viser vejen til, hvordan dansk velstand kan løftes med 180 milliarder kroner i 2020, hvordan vi kan skabe mindst 175.000 private arbejdspladser, og hvordan vi kan sikre, at der som minimum er balance på de offentlige udgifter.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078