23948sdkhjf

Kalundborg og Næstved: Trafikforlig er ok

Gårsdagens trafikaftale vækker glæde i to sjællandske byer.

Gårsdagens trafikaftale vækker glæde i to sjællandske byer.



Aftalen betyder nemlig, at der afsættes 427,5 millioner kroner til at udbygge Rute 23 - Skovvejen - til motorvej over en strækning på cirka seks kilometer syd om Regstrup.

Nyheden bliver modtaget med glæde af det lokale erhvervsliv:

- Det er vi rigtigt glade for. Det er stort skridt i den rigtige retning. Vi er inde i en positiv periode også erhvervsmæssigt, og den understøttes at, at vi nu får det ekstra stykke motorvej, siger erhvervsdirektør i Kalundborgegnens Erhvervsråd, Poul Jensen.

- Jeg tror, at dét her vil betyde flere virksomheder i Kalundborg, og det vil give mulighed for beslutninger om mere vækst og udvikling hos de eksisterende virksomheder, siger Poul Jensen.

Glæden deles i Næstved.

Borgmester i Næstved, Carsten Rasmussen (S) lægger ikke skjul på sin glæde over den trafikaftale, som er indgået mellem alle partier på Christiansborg undtagen Enhedslisten.

Aftalen betyder blandt andet, der bliver afsat 15 millioner kroner til en VVM-undersøgelse af rute 54 mellem Rønnede og Næstved, samt at der bliver afsat 350 millioner kroner til en første etape af en kommende motorvej mellem Rønnede og Næstved.

- Det betyder, at vi igen er attraktive i forhold til virksomheder - men også omkring bosætning. Dét her åbner en kæmpe, kæmpe port for vækst i området, siger Carsten Rasmussen.

/mb
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.105